INICIÁL AUTÓHÁZ
Főoldal  >  Szolgáltatások  >  Assistance
Nyomtatás

Assistance

Az Iniciál Autóház Kft. 2007 novemberétől csatlakozott azon Renault márkakereskedések közé, akik Assistance szolgáltatást nyújtanak. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájában állunk a segélyszolgálatra szoruló Renault-os ügyfeleink rendelkezésére.

Azon segélyszolgálatra szoruló ügyfeleink, akik rendelkeznek érvényes Renault assistance szerződéssel, ill. garanciális a gépjárművük az ingyenesen hívható 06-80/215-215 számon rendelhetik meg a szolgáltatást az Europe Assistance-on keresztül.

Szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink térítés ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást szintén a 06-80/215-215 hívószám tárcsázásával.

A helyszínen nem javítható gépjárművet a legközelebbi telephelyünkre szállítjuk. Amíg az ügyfél gépjárművét javítják (4 óránál többet igénybevevő javítás esetén), hogy meg tudja őrizni mobilitását, ne kelljen lemondania mozgásbéli szabadságáról csereautót adunk a szerződésben foglalt feltételek mellett.

Lehetőség van assistance meghosszabbításra 16 pontból álló teljes körű gépjármű átvizsgálás alapján.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információra van szüksége kérjük hívja központi számainkat, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

menu_forfait.jpg

Elérhetőségek

Iniciál Autóház Kft.

9028 Győr,
Külső Veszprémi u. 6.

9200 Mosonmagyaróvár,
Szekeres R. u. 17.

9400 Sopron,
Balfi u. 160/b.