Szezonális akcióink

3072x1728_banerekztekstemhu_v3.jpg.ximg.l_12_h.smart.jpg

 

Kellemetlen szagokat érez az autójában? Esetleg a szélvédő párásodik túlzottan vagy a ventillátor működése gyengébb a megszokottnál? Ez annak a jele, hogy itt az ideje a pollenszűrő cseréjének.

 

Renault innováció

1536x1728_obrazek.jpg.ximg.l_4_h.smart.jpg
Az új antiallergén utastéri szűrőink távol tartják a baktériumok és allergének 99,9%-át autójából, ezáltal tökéletes biztonságot és komfortot nyújtva Önnek és a családjának.*

 

Az új antiallergén pollenszűrők

A biofunkcionális pollenszűrő növeli az allergének, a baktériumok, a penész és a különböző részecskék elleni védelmet. Kiszűri az allergéneket és megakadályozza
a baktériumok és penészgombák bejutását az utastérbe. Ön nyugodtan koncentrálhat a vezetésre, az utasok pedig élvezhetik a tiszta levegőt, még a fokozottan légszennyezet városi környezetben is.

3072x1728_tabela_hu.png.ximg.m_12_h.smart.png

 

Az antiallergén pollenszűrő felépítése

Csúcstechnológiás részecskeszűrő réteg

A csúcstechnológiás szűrőréteg meggátolja az olyan durva és finomrészecskék bejutását az utastérbe, mint a por, pollen, dízel, korom, közúti- és gumiabroncspor.

Aktív szén réteg

A magas minőségű aktív szénréteg eltávolítja a kellemetlen szagokat és megszűri a káros gázokat, beleértve az ózont, a kén-dioxidot és a nitrogén-oxidokat.

Antiallergén biofunkcionális réteg

Az antibakteriális természetes polifenollal bevont biofunkcionális réteg megakadályozza az allergének bejutását és meggátolja a baktériumok és penészgombák elszaporodását.

3072x1728_warstwy_hu.jpg.ximg.m_12_h.smart.jpg

 

Mi a polifenol?

 

1536x1728_particles.jpg.ximg.m_6_h.smart.jpg
A polifenol azokat a szerves vegyületeket jelöli, amik megakadályozzák a különböző betegségek kialakulását. Az antiallergén, polifenollal bevont szűrőréteg jelentősen csökkenti a mikrobák terjedésének lehetőségét, így megakadályozza a különböző allergének bejutását az utastérbe.

 

Tudta Ön, hogy...

  • az allergia bármilyen idős korban jelentkezhet?
  • az Európában élők közül minden harmadik ember szénanáthában szenved?
  • a gyerekek és idősek érzékenyebbek az allergiás reakciókra?
  • a globális felmelegedés következtében könnyebben terjednek az allergén növények?
  • 80 km/h sebesség mellett, egy tüsszentés alatt a sofőr szeme átlagosan 25 méteres távon csukva van?
3072x1728_auto_inside.jpg.ximg.m_12_h.smart.jpg

 

A Renault számos pollenszűrőt kínál vásárlói számára: normál szivacsos pollenszűrőt, aktív szenes kombinált szűrőt, és a leginnovatívabb polifenolos, antiallergén szűrőt. Élje át, hogy egy ilyen apró figyelmesség mennyire pozitívan tudja befolyásolni az Ön és családja egészségét és komfortérzetét. Érdeklődjön a részletekről a Szerviztanácsadójánál!

 

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné

Érdekel ez az autó:

Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

 

*A szórólapon használt képek illusztrációk, a valóságban attól eltérhetnek. Az utastéri levegőszűrőt a gyártó által meghatározott karbantartási program szerint kell cserélni. A folyamatosan növekvő légszennyezettség és az utazási komfortérzet miatt azonban javasoljuk, hogy évente vagy 15.000 kilométerenként cserélje ki pollenszűrőjét. Az ajánlatban közölt információk tájékoztató jellegűek, modellnél, típusnál, felhasználásánál fogva teljesen eltérőek lehetnek. A bemutatott termékek nem minden típushoz érhetőek el. Részletes tájékoztatást a Renault Szerviztanácsadójától kérhet.

 

Renault Akciók Pollenszűrő ajánlataink Pollenszűrő ajánlataink
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios