opensrpinghead2.jpg
40729.jpg.ximg.l_full_h.smart.jpg

Érdemes feltöltődéssel kezdeni a tavaszt! A Renault személyautók kényelmes és praktikus kialakítása mindenben az Ön elvárásai szerint segíti a hétköznapokat.

Városi kisautót, elegáns limuzint, családi egyterűt keres, netán crossover-palettánk iránt érdeklődik?

Március 23. és 25. között látogasson el márkakereskedéseinkbe, hiszen a kedvezményes finanszírozási lehetőségek mellett egyedi ajánlatokkal is várjuk!

Induljon lendületesen a tavasz!

zoe.jpg.ximg.l_6_h.smart.jpg

Renault ZOE, most 0% THM-mel*

Élmények, korlátok nélkül

 • Akár 400 km hatótávolság
 • Zéró kibocsátás, zéró motorzaj
 • Egyszerű töltés

Renault CLIO már 2 799 000 Ft-tól, 0% THM-mel*

Végtelen vonzerő

 • Ideális városi kisautó
 • Kívül-belül személyreszabható
 • 2017-ben az ország kedvenc kisautója!
renault-clio-b98-ph2-overview-003.jpg.ximg.l_6_h.smart.jpg
megane.jpg.ximg.l_6_h.smart.jpg

Renault MEGANE már 4 299 000 Ft-tól, 0% THM-mel*

Technológia a siker útján

 • Fejlett technológiákkal
 • 3 karosszéria változatban
 • GT és GT Line verzióban is!

Renault CROSSOVEREK már 3 699 000 Ft-tól, 0% THM-mel*

Találd meg a saját utad!

 • CAPTUR, KADJAR, KOLEOS
 • Kényelem és tágas belső tér
 • Akár 4x4 meghajtással is
cross-opo.jpg.ximg.l_6_h.smart.jpg
renault-talisman-lfd-ph1-features-comfort-001.jpg.ximg.l_6_h.smart.jpg

További modelleink

Válasszon széles modellpalettánkról és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb autót!

Érdeklődjön kedvezményes modelljeinkről!

Méretek? Fogyasztás? Esetleg finanszírozási lehetőségek érdeklik?

Kérdezzen tőlünk bátran és mi örömmel válaszolunk!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Jogi nyilatkozat
A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy a (cégnév) valamint partnerhálózata (továbbiakban Iniciál Autóház) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy az Iniciál Autóház Kft. az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen http://www.inicial.hu/ vagy személyazonosság igazolása mellett az [javascript protected email] emailcímen.

*Az ajánlatok 2018.03.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek. A 2 799 000 Ft-os ár CLIO Life 1,2 16V 73 verzióra vonatkozik, és használtautó beszámítás esetén érvényes.  A 4 299 000 Ft-os indulóár MEGANE Berline Life 1,6 SCe 114 verzió esetén érvényes használtautó-beszámítással. A 3 699 000 Ft-os indulóár Renault CAPTUR Life Energy TCe 90 verzióra vonatkozik használtautó-beszámítás esetén, CLIO és CLIO Grandtour vegyes fogyasztás l/100 km: 3,3-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 85-127, MEGANE vegyes fogyasztás l/100 km: 3,7 – 6,4; CO2-kibocsátás g/km: 95 – 144, Renault CAPTUR Life Energy TCe 90 vegyes fogyasztása 5,1 l/100 km, CO2-kibocsátása 114 g/km NEDC-ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képek illusztrációk. 
Renault Crédit 0% THM - Az ajánlat valamennyi Renault személygépjármű modellre érvényes, kivéve Twingo. Az akciós finanszírozás a 2018.03.01-től megkötött vevőszerződésekre érvényes, visszavonásig. Az akciós finanszírozás változó kamatozású, forint alapú konstrukció, minimum önerő 35%, elektromos autók esetén 40%, futamidő 24-48 hónap, az ajánlat egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Credit  finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.

Renault Akciók Renault Tavaszindító Hétvége
Árusított autómárkák
Renault Helios Dacia Helios